Hva om en ukjent enhet kobler seg på det trådløse hjemmenettverket ditt

Du kan gjøre følgende hvis en ny enhet kobles til det trådløse hjemmenettverket ditt:

Hvis du ikke vet hvem som bruker den nye enheten, kan du trykke Vis meg i Slik beskytter du det trådløse hjemmenettverket ditt seksjon. Du vil da bli videresendt til Kasperskys kunnskapsbase, der du kan lære hvordan du sikrer det trådløse hjemmenettverket ditt mot uventede gjester.

Toppen av siden